Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, możesz zmienić ustawienia w przeglądarce.

-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Meble
-
Urządzenia grzewcze
-
Urządzenia chłodnicze
-
Urządzenia rozdrabniające
- Urządzenia pomocnicze
-
Zmywarki i higiena
-
Naczynia i akcesoria
- Noże
- Deski do krojenia
- Cedzaki, łyżki cedzakowe
- Chochle
- Szufelki
- Łopatki i szpatuły
- Ostrzałki do noży
- Szatkownice, krajacze, wyciskacze
- Łyżki, mieszadła, szczypce, inne
- Tłuczki i zmiękczacze do mięsa
- Bonowanie
- Gałkownice i porcjonery
- Syfony do bitej śmietany i wody
- Sita
- Miarki
- Otwieracze do puszek
- Tarki
- Obieraki do warzyw
- Nożyce kuchenne
- Ubijaki do ziemniaków
- Rózgi
-
Catering, bufet, bar
-
Zastawa stołowa
- Trianon - Arcoroc
- Evolution/Everyday - Arcoroc
- Cadix - Arcoroc
- Delice - Arcoroc
- Opal Glass
- Zenix Intensity
- Porcelana Isabell
- Porcelana Practico
- Porcelana Dla Dzieci
- Porcelana Apulia
- Porcelana Liguria
- Porcelana Elegantia Ecru
- Porcelana Prato
- Porcelana Taranto
- Porcelana Flora
- Porcelana Exclusiv
- Porcelana Optima
- Porcelana Lionhead
- Porcelana Tapasmini
- Porcelana Czarna
- Porcelana Gourmet
- Porcelana Saturn
- Porcelana Di Dim
- Porcelana Classic
- Porcelana Delta
- Linia Brush
- Porcelana Rey
- Porcelana Frig
- Pozostałe
- Dezynfekcja
-
DZIELARKA DO CIASTA
- Opis
- Parametry
- Zadaj pytanie
- Urządzenia skonstruowane dla szybkiego i łatwego dzielenia
i zaokrąglania porcji ciasta na bułki, kulki pizzy itp.
- Szczególnie przydatne w większych pizzeriach, gdzie
wyrobione ciasto pozostawia się do wyrośnięcia
a następnie umieszcza się je w chłodzonych stołach
do pizzy lub szafach chłodniczych
- Regulacja grubości surowego podkładu na pizzę
- Regulacja czasu prasowania ciasta
- Włącznik główny
- Ruchoma osłona górnej tarczy
- Dzięki obu maszynom porcje ciasta są zawsze takie same
- Maszyny umożliwiają przerobienie 30-35 kg
niewyrośniętego ciasta na godzinę co daje do 1200 kulek
ciasta
- Funkcja ustawiania liczby porcji z licznikiem
- 5 ustawień porcji (średnica/gramatura): o40 mm/50-90 g,
o45 mm/80-130 g, o50 mm/120-180 g, o55 mm/170-230 g,
o60 mm/220-300 g
- Pojemność zbiornika wsadowego 30 kg
- Wydajność: 700 kulek o wadze 250 g na godzinę
- Waga: 74 kg
i zaokrąglania porcji ciasta na bułki, kulki pizzy itp.
- Szczególnie przydatne w większych pizzeriach, gdzie
wyrobione ciasto pozostawia się do wyrośnięcia
a następnie umieszcza się je w chłodzonych stołach
do pizzy lub szafach chłodniczych
- Regulacja grubości surowego podkładu na pizzę
- Regulacja czasu prasowania ciasta
- Włącznik główny
- Ruchoma osłona górnej tarczy
- Dzięki obu maszynom porcje ciasta są zawsze takie same
- Maszyny umożliwiają przerobienie 30-35 kg
niewyrośniętego ciasta na godzinę co daje do 1200 kulek
ciasta
- Funkcja ustawiania liczby porcji z licznikiem
- 5 ustawień porcji (średnica/gramatura): o40 mm/50-90 g,
o45 mm/80-130 g, o50 mm/120-180 g, o55 mm/170-230 g,
o60 mm/220-300 g
- Pojemność zbiornika wsadowego 30 kg
- Wydajność: 700 kulek o wadze 250 g na godzinę
- Waga: 74 kg
Zasilanie (V) | 230 |
Moc (W) | 930 |
- Producenci
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Produkty podobne
104.65
1669.87
17642.25