• Ma-Ga półautomatyczna krajalnica A2-812T CE (Teflon) do sera

Symbol: A2-812T
12423.00 -13% 10776.67
12423.00 -13% 10776.67
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 14 dni roboczych
Cena dostawy 0
Kurier(mag. MAG) 0
Dostępność Zapytaj o dostępność

Zamówienie telefoniczne: 512168246

Zostaw telefon
Półautomatyczna krajalnica do sera A2-812T CE (Teflon), znanej i cenionej od lat marki Ma-Ga to profesjonalne, niezwykle precyzyjne urządzenie ze stałym skokiem krojenia oraz licznikiem pokrojonych plastrów w trybie automatycznym bądź ręcznym. Krajalnica spełnia wszystkie standardy CE w zakresie bezpieczeństwa i higieny. Cechy charakterystyczne:
- skonstruowana w oparciu o najnowsze rozwiązania techniczne
- wyposażona w elektroniczny licznik krojonych plastrów posiada funkcje:
- liczenia plastrów w trybie automatycznym
- liczenia plastrów w trybie ręcznym
- wyłączenie maszyny w przypadku wykrycia braku materiału do cięcia
- maksymalna ilość zadanych plastrów : 999.
- po zrealizowaniu zadanej ilości plastrów krajalnica wyłącza się automatycznie
- przeznaczona do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii i w zakładach zbiorowego żywienia
- w pracy automatycznej ze stałym skokiem krojenia i licznikiem krojonych plastrów jest precyzyjną
maszyną umożliwiającą krojenie wszelkich serów żółtych na plastry różnej grubości
- tryby pracy automatycznej
- wykonana z materiałów nierdzewnych o dużej gładkości
- pochylone ostrze o średnicy Ø 300 mm
- idealny pochył stołu podawczego do noża 45°
- stół wyposażony w mechanizm dociskacza zapewniający stabilność położenia krojonego produktu
- grubość krojonego plastra 0 - 24 mm
- wbudowana ostrzarka o najnowocześniejszym rozwiązaniu w zakresie konstrukcyjnym i materiałowym
- nóż, pokrywa noża i płyta oporowa pokryta teflonem
- zwiększona moc napędu umożliwiająca niezawodne krojenie sera.
Długość (mm) 710
Szerokość (mm) 520
Wysokość (mm) 613
Waga (kg) 58
Zasilanie (V) 230
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie