• PRASA DO CIASTA DO PIZZY 33 HENDI

Symbol: 226513
14374.47
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 14 dni roboczych
Cena przesyłki 0
Kurier (mag. STA) 0
Kurier (mag. HEN) 0
Kurier (mag. STA-SK) 0
Kurier (mag. STA-SP) 0
Kurier (mag. SOD) 0
Kurier DHL 0
Kurier (mag. RES) 0
Kurier (mag. BAR) 0
Kurier (mag. EGA) 0
Kurier (mag. REV) 0
Kurier (mag. MIJ) 0
Kurier (mag. JUK) 0
Kurier (mag. MES) 0
Kurier(mag. MAG) 0
Kurier (mag. LOZ) 0
Kurier (mag. CBC) 0
Kurier (mag. LIE) 0
Kurier (mag WHI) 0
Kurier (mag. RMG) 0
Kurier (mag. HEN-SP) 0
Kurier (mag. FUR) 22.14
Kurier (mag. HAG) 123
Dostępność Zapytaj o dostępność

Zamówienie telefoniczne: 512168246

Zostaw telefon
  • Idealne urządzenie do przygotowania surowych podkładów do pizzy
  • Dzięki automatycznej pracy przygotowanie nawet dużej ilości podkładów nie stanowi żadnego problemu
  • Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
  • Tarcze wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Niezależne ustawienia temperatury roboczej tarczy górnej i dolnej z oddzielnymi wyświetlaczami cyfrowymi i lampkami kontrolnymi
  • Urządzenia skonstruowane dla szybkiego i łatwego dzielenia i zaokrąglania porcji ciasta na bułki, kulki pizzy itp.
  • Szczególnie przydatne w większych pizzeriach, gdzie wyrobione ciasto pozostawia się do wyrośnięcia a następnie umieszcza się je w chłodzonych stołach do pizzy lub szafach chłodniczych
  • Regulacja grubości surowego podkładu na pizzę
  • Regulacja czasu prasowania ciasta
  • Włącznik główny
  • Ruchoma osłona górnej tarczy
  • Waga prasowanego ciasta od 130 do 250 g
  • Średnica płyty górnej/dolnej: 330/450 mm
  • Waga: 96 kg
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie