Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, możesz zmienić ustawienia w przeglądarce.

-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Meble
-
Urządzenia grzewcze
-
Urządzenia chłodnicze
-
Urządzenia rozdrabniające
- Urządzenia pomocnicze
-
Zmywarki i higiena
-
Naczynia i akcesoria
- Noże
- Deski do krojenia
- Cedzaki, łyżki cedzakowe
- Chochle
- Szufelki
- Łopatki i szpatuły
- Ostrzałki do noży
- Szatkownice, krajacze, wyciskacze
- Łyżki, mieszadła, szczypce, inne
- Tłuczki i zmiękczacze do mięsa
- Bonowanie
- Gałkownice i porcjonery
- Syfony do bitej śmietany i wody
- Sita
- Miarki
- Otwieracze do puszek
- Tarki
- Obieraki do warzyw
- Nożyce kuchenne
- Ubijaki do ziemniaków
- Rózgi
-
Catering, bufet, bar
-
Zastawa stołowa
- Trianon - Arcoroc
- Evolution/Everyday - Arcoroc
- Cadix - Arcoroc
- Delice - Arcoroc
- Opal Glass
- Zenix Intensity
- Porcelana Isabell
- Porcelana Practico
- Porcelana Dla Dzieci
- Porcelana Apulia
- Porcelana Liguria
- Porcelana Elegantia Ecru
- Porcelana Prato
- Porcelana Taranto
- Porcelana Flora
- Porcelana Exclusiv
- Porcelana Optima
- Porcelana Lionhead
- Porcelana Tapasmini
- Porcelana Czarna
- Porcelana Gourmet
- Porcelana Saturn
- Porcelana Di Dim
- Porcelana Classic
- Porcelana Delta
- Linia Brush
- Porcelana Rey
- Porcelana Frig
- Pozostałe
- Dezynfekcja
-
PRASA DO CIASTA DO PIZZY 45
- Opis
- Parametry
- Zadaj pytanie
- Idealne urządzenie do przygotowania surowych podkładów
do pizzy
- Dzięki automatycznej pracy przygotowanie nawet dużej
ilości podkładów nie stanowi żadnego problemu
- Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
- Tarcze wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304
- Niezależne ustawienia temperatury roboczej tarczy
górnej i dolnej z oddzielnymi wyświetlaczami cyfrowymi
i lampkami kontrolnymi
- Urządzenia skonstruowane dla szybkiego i łatwego dzielenia
i zaokrąglania porcji ciasta na bułki, kulki pizzy itp.
- Szczególnie przydatne w większych pizzeriach, gdzie
wyrobione ciasto pozostawia się do wyrośnięcia
a następnie umieszcza się je w chłodzonych stołach
do pizzy lub szafach chłodniczych
- Regulacja grubości surowego podkładu na pizzę
- Regulacja czasu prasowania ciasta
- Włącznik główny
- Ruchoma osłona górnej tarczy
- Waga prasowanego ciasta od 250 do 500 g
- Średnica płyty górnej/dolnej: 360/450 mm
- Waga: 127 kg
do pizzy
- Dzięki automatycznej pracy przygotowanie nawet dużej
ilości podkładów nie stanowi żadnego problemu
- Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
- Tarcze wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304
- Niezależne ustawienia temperatury roboczej tarczy
górnej i dolnej z oddzielnymi wyświetlaczami cyfrowymi
i lampkami kontrolnymi
- Urządzenia skonstruowane dla szybkiego i łatwego dzielenia
i zaokrąglania porcji ciasta na bułki, kulki pizzy itp.
- Szczególnie przydatne w większych pizzeriach, gdzie
wyrobione ciasto pozostawia się do wyrośnięcia
a następnie umieszcza się je w chłodzonych stołach
do pizzy lub szafach chłodniczych
- Regulacja grubości surowego podkładu na pizzę
- Regulacja czasu prasowania ciasta
- Włącznik główny
- Ruchoma osłona górnej tarczy
- Waga prasowanego ciasta od 250 do 500 g
- Średnica płyty górnej/dolnej: 360/450 mm
- Waga: 127 kg
Zasilanie (V) | 400 |
Moc (W) | 6100 |
- Producenci
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Produkty podobne
12999.31
25999.55
104.65
1669.87