• PRASA DO CIASTA DO PIZZY 45

Symbol: HE226520
17642.25
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 14 dni roboczych
Cena przesyłki 0
Kurier (mag. STA) 0
Kurier (mag. HEN) 0
Kurier (mag. STA-SK) 0
Kurier (mag. STA-SP) 0
Kurier (mag. SOD) 0
Kurier DHL 0
Kurier (mag. RES) 0
Kurier (mag. BAR) 0
Kurier (mag. EGA) 0
Kurier (mag. REV) 0
Kurier (mag. MIJ) 0
Kurier (mag. JUK) 0
Kurier (mag. MES) 0
Kurier(mag. MAG) 0
Kurier (mag. LOZ) 0
Kurier (mag. CBC) 0
Kurier (mag. LIE) 0
Kurier (mag WHI) 0
Kurier (mag. RMG) 0
Kurier (mag. HEN-SP) 0
Kurier (mag. FUR) 22.14
Kurier (mag. HAG) 123
Dostępność Zapytaj o dostępność

Zamówienie telefoniczne: 512168246

Zostaw telefon
- Idealne urządzenie do przygotowania surowych podkładów
do pizzy
- Dzięki automatycznej pracy przygotowanie nawet dużej
ilości podkładów nie stanowi żadnego problemu
- Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
- Tarcze wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304
- Niezależne ustawienia temperatury roboczej tarczy
górnej i dolnej z oddzielnymi wyświetlaczami cyfrowymi
i lampkami kontrolnymi
- Urządzenia skonstruowane dla szybkiego i łatwego dzielenia
i zaokrąglania porcji ciasta na bułki, kulki pizzy itp.
- Szczególnie przydatne w większych pizzeriach, gdzie
wyrobione ciasto pozostawia się do wyrośnięcia
a następnie umieszcza się je w chłodzonych stołach
do pizzy lub szafach chłodniczych
- Regulacja grubości surowego podkładu na pizzę
- Regulacja czasu prasowania ciasta
- Włącznik główny
- Ruchoma osłona górnej tarczy
- Waga prasowanego ciasta od 250 do 500 g
- Średnica płyty górnej/dolnej: 360/450 mm
- Waga: 127 kg
Zasilanie (V) 400
Moc (W) 6100
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie