• Piec elektryczny TecPro 44

Symbol: TECPRO44
12157.32 -20% 9725.86
12157.32 -20% 9725.86
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 14 dni roboczych
Cena dostawy 0
Kurier (mag. RES) 0
Dostępność Zapytaj o dostępność

Zamówienie telefoniczne: 512168246

Zostaw telefon
Opis:

hartowane szkło i folia niskoemisyjna zmniejszają utratę ciepła
duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia
wysokiej jakości izolacja termiczna
niskie zużycie energii
front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej proszkowo
wewnętrzne oświetlenie komory
manualny panel sterowania
płytka szamotowa dolna
możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną (opcja dostępna za opłatą)
niezależne sterowanie grzałek górnych i dolnych- do 500?C 
dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
nowoczesny design
urządzenie dostarczane jest bez kabla oraz wtyczki

 
Parametry techniczne

ilość komór: 2
wymiary pizzy: 4x ?36 cm
wymiary wewnętrzne: 720x720x140 mm (x2)
wymiary zewnętrzne: 960x980x710 mm
moc: 12,0 kW
napięcie: 400 V
temperatura: 50-500?C
waga: 165 kg 
ilość blach 60x40cm: 2

Dlaczego warto wybrać piec do pizzy Resto Quality TECPRO 44?:

W pełni profesjonalny piec do pizzy wyprodukowany we Włoszech.
Zwiększona izolacja komory.
Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi.
Szerokie okno rewizyjne wykonane ze specjalnego szkła zmniejszającego utratę ciepła.
Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi.
Izolująca opaska wokół drzwi pieca.
Micro okap umieszczony nad drzwiami zmniejszający wydobywanie się ciepła z pieca.
Regulacja poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina.
Termometr pokazujący temperaturę wewnątrz komory.
Temperatura maksymalna to aż 500°C.
Dolna powierzchnia komory wyłożona szamotem.
Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową zwiększającą stabilność pieca.
12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.
Gwarantowany bon zakupowy od producenta o wartości 300 zł netto w przypadku awarii urządzenia.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie